KuuRa:n kilpailujärjestelyt

Tervetuloa kilpailemaan Kuuvuoreen!

Isolta tieltä saakka tienreunustaan pystytetään selkeät kyltit ratsastuskeskukselle löytämiseksi. Isojen kilpailujen aikana paikalla on liikenteenohjaus: osa trailereista ja hevosautoista ajetaan vanhan maneesin eteen varsinaiseen traileriparkkiin, osa ohjataan risteyksestä ison tien toiselle puolen pellolle.

♡ Miten saareen saavutaan? Millainen paikka Kuuvuori on? Tutustu esittely-sivulla!

Käsihevosalue

Alakenttä on käsihevosalue: taluta hevosta myötäpäivään käynnissä. Ei ratsastusta tai selkäännousua- tai laskeutumista!

Verryttely

Verryttely tapahtuu kesäaikaan pääkentällä, jonne areenan kuulutukset kantautuvat hyvin. Talviaikaan verryttelyalueena toimii areenamaneesin "ponipuoli", eli halli on jaettu kahtia liukuseinällä.

Kisakanslia

Kisakanslia toimii päätallin (arenaamaneesin yhteydessä oleva iso talli) aulassa, ratsastuskoulun toimistossa.

Ekspo

Arvokilpailuissa ja muissa isomman yleisön tapahtumissa paikalla on ekspoalue. Tuoteuutuuksia pääsee hiplaamaan katsomon taakse jäävällä hiekkatiepätkällä, katsomon ja ylätarhojen välissä.

Areena

Koulu- ja esteosuudet ratsastetaan areenakentällä (kesäkausi) tai areenamaneesissa (talvikaudella). Molemmissa on 150:n hengen katsomo. Koulukilpailuissa voidaan jakaa areena kahteen erilliseen ratsastuskenttään, jolloin kahden luokan samanaikainen suoritus on mahdollista.

Kenttäkilpailuissa osa radasta ratsastetaan tallialueella ja 1-2 estettä areenakentällä - tällöin yleisökin pääsee kisatunnelmaan mukavasti katsomosta tai vaikkapa maneesikahvila Caprioléttista käsin! Rata on turvallisuussyistä aidattu niiltä osin kuin se on tallipihan alueella. Lähtö ja maali ovat useimmiten niittykentällä kesälaitumen takana.

A) Ponipihatto
B) Pyörökenttä
C) Konevaja
D) Lantala + kuivikekatos
E) Café Capriolettin terassi
F) Tuomarintorni
G) Tupa/satulahuone
H) Rantasauna

Majoitus

Kauempaa tulevat ratsukot voivat varata hotellihuoneen Lusön vierasvenesataman hotellista tai leirimökin Kuuvuoren tallipihan tuntumasta.

Hevosille järjestyy vuokrakarsina 1-7 yöksi ylätallista.

Majoitus Kuuvuorella

Lue lisää!Kilpailut foorumilla

Kilpailut

Pennilä