Kuuvuoren Ratsastajat vRy - KuuRa

KuuRa yhdistää kaikkia kuuvuorelaisia - niin hoitajia, tuntiratsastajia kuin yksityisenomistajiakin. KuuRan nimissä kaikki puhaltavan yhteen hiileen - KuuRalaiset kannustavat aina voiton kotiin!

Ratsastusseuraan liittyvät automaattisesti kaikki uudet kuuvuorelaiset; sinun ei tarvitse tehdä mitään KuuRaa:n liittymisen eteen. Myös seuratoimintaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Osallistumisesta palkitaan tallipisteillä sekä uniikein spesiaalimerkein, ja seuran vastuutehtävät kartuttavat hoitajien taitoja. Seura palkitsee joka joulu aktiivisimmat jäsenensä halutuilla kunnianosoituksilla ja palkinnoilla.

Ratsastusseuran jäsenenä voi osoittaa aktiivisuutta myös muutoin kuin valmentautumalla tai kilpailemalla, ja näin nousta muiden silmissä entistä suositummaksi ja tärkeämmäksi kuuvuorelaiseksi. Seuran tehtäviin ei tarvita erillistä ilmoittautumista, vaan kuka tahansa kuuvuorelainen voi tarttua tuumasta toimeen ja kirjoittaa vapaasti seuran vastuutehtävistä omaan tallivihkoonsa. Tällaisia tehtäviä on esimerkiksi ponikerhon vetäminen, ponitalutuksissa avustaminen, kilpailujen talkootyöt ja toimihenkilönä toimiminen. Tarinoista saa automaattisesti 3 ekstra-tallipistettä!

Ratsastusseuralla on myös tärkeitä titteleitä, jotka vain seuran hallitus jakaa syyskauden alussa: tällaisia ovat esimerkiksi hallituksen jäsenistö (puheenjohtaja, sihteerit jne) sekä hoitsuvastaava. Jos olet kiinnostunut seuran titteleistä, ota yhteyttä Ireneen!
KuuRa:n jäsenenä saat -10% kaikista ostoksistasi EQP:sta, Provando Shopista sekä Rohtojuuresta, kun ostokset tulevat omaan kaappiisi Kuuvuoreen. Lue lisää varusteshoppailusta!

Kilpailutoiminta

Ratsastusseura järjestää joka toisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina harjoituskilpailuja, joihin seuran jäsenet voivat osallistua tuntihevosilla.

Seuran ja ratsastuskoulun yhteistyönä kilpailuhenkisimmille oppilaille tarjoutuu mahdollisuus osallistua kisatiimiin vakioratsulla. Kisatiimin jäsenenä pääsee paitsi valmentautumaan säännöllisesti, myös hakemaan arvokasta kilpailukokemusta lähialueen kilpailuista, miksei kauempaakin!

Lue lisää valmennusohjelmasta

Kuuvuoren puitteissa järjestetään myös ulkopuolisille avoimia kilpailuja ja tapahtumia. Vuoteemme mahtuu mm. lukuisia iltakilpailuja, vuotuinen Pakettiloikka (joulukuussa) sekä nuorille ratsuille suunnattuja tapahtumia. Kuuvuoren vuoden kruunaa kansallisen tason kolmipäiväiset kenttäkilpailut: keväällä kesäkauden starttaava Kuuvuoren Malja sekä syksyllä kauden paketoiva Kuuvuori Derby. Tervetuloa kilpailemaan!

Lue lisää kilpailuista

Lue lisää!KuuRa:n kisatiimi

KuuRa:n kilpailutoiminta

Kilpailut foorumilla

Tutustu kilpailujärjestelyihin