Yksityiset

Kuuvuoreen otetaan kerrallaan 9 yksityishevosta. Tarjoamme tavanomaisen karsinapaikan lisäksi erikoispalveluja, kuten nuorten- sekä ongelmahevosten koulutusta. Lue lisää alempaa!

Paketista riippumatta (koulutuspaikkaa lukuunottamatta) vuokra "maksetaan" olemalla aktiivinen osa tallia! Järjestettyyn toimintaan osallistuminen, tunneilla käyminen, tarinoiminen, roolipelaaminen ja tallichatissa/foorumilla jutskailu ovat oivia tapoja osoittaa aktiivisuutta. Jos hevosenomistajasta ei kuulu 3kk mitään, katsotaan hänen vieneen hevosensa toiselle tallille ja paikka vapautuu seuraavalle. Yhdellä omistajalla voi olla 1-2 karsinapaikkaa, mutta kerrallaan vain yksi koulutuspaikka, eli yhteensä korkeintaan 2 ratsua tallissa. Mikäli ylätallissa on vapaita karsinoita, ylimääräisiä karsinapaikkoja saattaa järjestyä tarpeen vaatiessa. Aina kannattaa kysäistä Ireneltä! :-)

Karsinapaikka

Karsinapaikkapakettiin kuuluu nimetty karsina yksityistallista sekä tarhaus yksin tai pienessä laumassa. Hevoset tarhataan aamuisin tallin toimesta, sekä loimitetaan tarpeen mukaan. Tallin työntekijät ruokkivat heinät 4-5 kertaa päivässä. Omistajat itse huolehtivat kaikesta muusta illalla talliin tuomisesta liikutukseen, hoitoon, karsinan siivoamiseen ja muuhun ruokintaan. Jos tallille ei ehdi itse, voi omistaja laittaa tallin ilmoitustaululle hoitajahaun tai antaa hevosen vuokrattavaksi.

Koulutuspaikka

Ostitko sian säkissä? Etkö pärjääkään varsallesi? Haluatko kouluttaa ex-ravurista uljaan ratsun? Ei hätää! Kuuvuoren koulutuspaketti sopii hevosen eri elämäntilanteisiin - tarjoamme niin nuorten esikoulua kuin vanhempien hevosten kuntoutusta ammattitaidolla. Eikä omistajalta vaadita mitään!

Toisin kuin muut paketit, koulutuspaikka on täysihoitopaikka eli omistaja voi vain seurata sivusta hevosensa edistymistä. Toki aina ei kaikki mene aivan putkeen... Pelimäisen tavan valitessaan omistaja jättää hevosensa onnettaren armoille! Koulutuspaikkaratsut osallistuvat mahdollisuuksien mukaan myös opetus- ja vuokraustoimintaan. Koulutuspaikka varataan kerrallaan yhden kauden ajaksi (elo-joulukuu tai tammi-kesäkuu), ja yhdeltä omistajalta voi kerrallaan koulutuksessa olla yksi ratsu paikkojen rajatun määrän vuoksi. Koulutuspaikat ovat tarkoitettu ensisijaisesti tallin omalle väelle, mutta jos paikkoja jää, voidaan ne ilmoittaa julkiseen hakuun.

Hevosenomistajat saavat käyttää kaikkea julkaistua materiaalia hevosensa sivuilla.

Karsinapaikka Kuuvuorelta?

♥ Liity KuuRa:n jäseneksi täällä.
♥ Kun hakemuksesi on hyväksytty (= hahmo siirretty), voit kirjoitella vapaamuotoisen hakemuksen yksityisten karsinapaikkahaussa. Sitten vaan jännäämään!

Info

♡ Vapaita karsinoita 7/9

♡ Tällä hetkellä oritallin karsinat ovat täynnä, joten emme valitettavasti majoita oreja.

♡ Haku aukeaa pian!

Yksityisten päiväkirjat

Takaisin Toimistoon